Jag har en känsla av att jag troligtvis borde byta karriär. Inte för att det är något större fel på mitt nuvarande jobb, så är det verkligen inte. Faktum är att jag trivs alldeles utmärkt på min nuvarande arbetsplats och dessutom har jag alltid ansett att mina sysslor är ganska stimulerande och intressanta. Trots det har jag på senare tid inte kunnat släppa tanken att skaffa mig en karriär inom något annat område, allra helst på en webbyrå. Livet på webbyråer har på något sett alltid lockat mig på djupt och mystiskt sätt. Så har det varit så länge jag kan minnas faktiskt. Det kanske låter konstigt men för mig känns webbyråjobb minst lika spännande som att vara pirat, jetpilot eller akrobat. För så är det faktiskt, bara det att dagarna på en webbyrå sannolikt är ännu mer intensiva, fartfyllda och rent av glamorösa. Det tror jag fullt och fast.